Personlighetstest

Hantering av konflikter:

När du umgås med människor tenderar du till två rätt motsatta beteenden. Å ena sidan kan du vara väldigt storsint (35%) och visa stor förståelse för andras fel. Men om du tycker att det är viktigt så kan du också dra igenom din vilja (40%) och hålla fast vid att dina behov blir tillfredsställda. Tendensen att dra dig tillbaka (5%) och harmoniseringsviljan (20%) är mindre utpräglade hos dig.

Råd: Du är väldigt viljestark men din storsinthet hindrar dig att nå dina mål helt kompromisslöst. Med denna karaktärskombination finns det risk för att se allt i svart och vitt. Avväg därför alltid noga när och varför du använder en av de båda beteenden. Speciellt i en relation är det viktigt att urskilja om det är bäst att hålla fast vid sina åsikter eller att hellre reagera tolerant och storsint. Det kan vara till stor hjälp för dig att söka en partner som är lika storsint som du men å andra sidan inte alltid vill nå sina mål till varje pris.

Förstånd, känsla eller instinkt - vad överväger?

 Dom tre viktigaste pelarna i personligheten - förstånd (24%), känsla (44%) och instinkt (32%) - är som fördelningen visar, fint utpräglade och balanserade hos dig. På så vis har du förmågan att reagera med förståelse i varenda situation och fatta riktiga beslut. Du är stabil och för det mesta nöjd och balanserad. Även om några tycker att din balanserade inställning till människor, saker och händelser ibland kanske är nästan långtråkig avundas de dig ändå detta inre lugn. Emellanåt vore det tillrådligt att betona en av dessa tre egenskaper - allt efter situation. Det kan intensifiera din karisma på kvinnor ännu mera. Vid partnervalet har du ett friare val med en balanserad personlighet.

Relationstyp: Du är ingen person som talar om kärleken lättvindigt. Till din definition av en kärleksrelation tillhör självklart förbindelse och familjärt samliv. I vilken situation du än befinner dig i så är du alltid på det klara med vad du gör och hur långt du kan gå. När du söker en partner bör du akta på att din utvalde kvinna delar dina mer traditionella värden. Dessutom bör hon ha förmågan att berika ert gemensamma liv med spontanitet.

Hur mycket inre närhet till partnern önskar du dig?


Som du ser i illustrationen är din önskan efter partnernärhet rätt så utpräglad. Där ligger du tydligt över genomsnittet jämfört med alla män .    Du strävar efter en parrelation i vilken den nära själsliga samhörigheten med din partner är det viktigaste. Du tillhör de människorna som aldrig kan få nog av intensiv närhet - ditt ideal är ett harmoniskt liv på tu man hand med din käresta. När du väljer en partner bör du söka en kvinna som har ett lika stort behov av närhet som du. Då detta inte alltid finns lönar det sig speciellt för dig att ge akt på detta karaktärsdrag när du lär känna någon.

Haha!
Mkt av det stämmer, sjukt nog..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0